• طرز تهیه ماهی شکم پر

    طرز تهیه :


    ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم سپس مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم درب ظرف را می بندیم و بعد از 10 دقیقه آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم و مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شودبه جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد 

    مواد لازم :
    ماهی 1 عدد
    گشنیز خرد شده 250 گرم
    پیاز خرد شده 1 عدد
    سیر خرد شده 250 گرم
    تمبرهندی به میزان لازم
    گردو 50 تا 100 گرم
    ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    روغن سرخ کردنی به میزان لازم



پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات