• طرز تهیه برنجک خانه بسیار خوشمزه

    یک هله هوله بسیار خوشمزه  – در منزل تهیه کنید و لذت ببرید

    آموزش طبخ برنجک

    مواد مورد نیاز برای پنج نفر :

    برنج ایرانی  – ۵۰ گرم
    روغن  –  یک قاشق سوپخوری
    شیر  – یک لیوان
    نمک ماسه ای  –  نصف قاشق سوپخوری

     طرز طبخ برنجک خوشمزه و به یاد ماندنی
    در ابتدا برنجها را شستشو داده  و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
    داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
    برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

    بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

    مدت زمان آماده شدن : 230 دقیقه   –   مدت طبخ : 25 دقیقه


پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic