• سرآشپز شکمو

    جایی که غذا ستاره است

    هر کدبانو باید بداند

    هر کدبانو باید بداند

     برای اینکه نان سفید به‌راحتی بریده شود، کارد اره‌ای انتخاب کنید و یا اینکه کارد را در آب داغ فرو ببرید.

     برای اینکه پوست گوجه فرنگی به‌راحتی کنده شود، آن را قبلاً چند دقیقه در آبجوش بگذارید.


     اگر می‌خواهید کنسروی را باز کرده‌اید به‌تدریج مصرف کنید آن را در ظرف بلوری خالی کرده در یخچال بگذارید تا فاسد نشود.

     اگر می‌خواهید سیب زمینی را با پوست بپزید، آن را قبل از پختن کمی با روغن چرب کنید.

     ظروف مسی سفید کرده را با آب و صابون بشوئید تا چربی‌هایش کاملاً گرفته شود و پس از شستن بلافاصله با پارچه تمیزی خشک کنید.

     ظروف آلومینیومی را با چوبک و آب صابون بشوئید و خشک کنید.

     سبزیجات پیر و ساقه کلفت و شته زده و یا پژمرده را هرگز مصرف نکنید، سبزی باید جوان و نرم و تازه باشد.

     آبگوشت را همیشه با آب سرد بپزید نه با آب جوش زیرا اگر آبگوشت در آبجوش پخته شود مواد مغزیش را از دست می‌دهد.

     برای اینکه در زمستان هم بتوانید بادمجان بخورید، بادمجان‌ها را در فصل تابستان پوست کنده و نصف نمائید سپس نمک زده در روغن سرخ نموده در یک ظرف بلوری بچینید و رویش روغن داغ ریخته ریوش را مجکم ببندید.

     برای ساختن کشک، اول ماست را دوغ بکنید و بعد آن را بجوشانید، جوش که آمد بگذارید خنک بشود و به مجرد اینکه خنک شد آن را در کیسه ریخته بیاویزید تا آبش برود آنگاه آن را در لاوک ریخته نمکش زده مالشش بدهید و به‌صورت گلوله در بیاورید و خشک کنید.

     برای امتحان کره، چند گرم کره را در استکان آبجوش بریزید اگر کره روی آب نماند و رنگ آب را تغییر داد، معلوم می‌شود که کره خالص نیست و سیب زمینی و یا مواد دیگر مخلوطش می‌باشد.

     برای مخافظت سیب زمینی، آن را در جائی خشک و تاریک بگذارید تا جوانه نزند. اگر جوانه زد، جوانه‌ها را بگیرید زیرا جوانه سیب زمینی سمیت دارد و برای بدن مضر است.

     هر دفعه که از چرخ گوشت استفاده می‌کنید، خوب پاکش کنید زیرا در غیر این‌صورت گوشت لای آن مانده متعفن می‌شود.

     پس از خرد کردن کلم و پیاز دست‌های خود را با یک قطعه لیمو تمیز کنید تا بوی پیاز و کلم بر طرف گردد.

     قبل از پختن تخم مرغ در آب، کمی نمک بیافزائید تا از ترکیدن تخم مرغ جلوگیری شود.

     اگر می‌خواهید در موقع بریدن تخم مرغ پخته زرده‌اش خرد نشود، قبلاً کارد را در آب فرو ببرید.

     اگر می‌خواهید پوست نارگیل به‌راحتی جدا شود، نارگیل را چند دقیقه در فر بگذارید و بعد بشکنید.

    تخفیفات ویژه ما

    یک توضیح کوتاه درباره ی این بخش می توانید برای مشتریان خود بنویسید

    نام محصول

    تخفیف تا 20 اردیبهشت

    نام محصول اول
    15% تخفیف
    نام محصول

    تخفیف 23% ویژه

    نام محصول دوم
    23% تخفیف
    نام محصول

    تخفیف ویژه امروز

    نام محصول سوم
    47% تخفیف

    پرفروش ترین محصولات سایت

    محصولات زیر بالاترین فروش را در سایت دارند

    نام محصول 38% -
    تخفیف ویژه ی روز

    نام محصول

    شما می توانید در اینجا یک توضیح و معرفی کوتاه درباره ی محصول خود برای مشتریان بنویسید. شما می توانید در اینجا یک توضیح و معرفی کوتاه درباره ی محصول خود برای مشتریان بنویسید. شما می توانید در اینجا یک توضیح و معرفی کوتاه درباره ی محصول خود برای مشتریان بنویسید. شما می توانید در اینجا یک توضیح و معرفی کوتاه درباره ی محصول خود برای مشتریان بنویسید.

    39.000 تومان
    مشاهده بیشتر
    تخفیف ها و پیشنهاد ها

    تخفیف ها و پیشنهاد ها

    کلی پیش نهاد و تخفیف های جالب اینجا برای شما داریم یک نگاهی بندازید حتما .

    فروش ویژه

    فروش ویژه

    در این بخش نیز اجناس زیادی با قیمت های بسیار مناسب برای شما آماده کردیم که حتما خوشتون میاد .

    فروش آخر فصل

    حراج ویژه پایان فصل

    فروش استسثنائی پایان فصل رو از دست ندهید و همین حالا کلیک کنید کلی جنس با قیمت های باور نکردنی منتظر شما هستند .

    تحویل سریع

    تحویل سفارشات در کمترین زمان

    پشتیبانی 24

    پاسخگویی در هر لحظه از شبانه روز

    خرید مطمئن

    پیگیری سریع خریدهای شما

    تضمین کیفیت

    عرضه بهترین و با کیفیت ترین محصولات

    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات