• بادمجان با انار, پخت بادمجان با انار


    طرز تهیه :


    ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
    در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
    سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.


    مواد لازم :


     بادمجان  4 عدد متوسط
     شکر  دو قاشق غذاخوری
     انار ترش  یک پیمانه
     پیاز متوسط  دو تا سه عدد
     روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
    آب 4/1 پیمانه
    گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه


    نکتـه:


    اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

    منبع : sooran.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات