• مرغ ذغالی, پخت مرغ ذغالی


    طرز تهیه :


    روغن را داغ كرده، فلفل و سیر ریز شده را در آن كمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تكه‌های مربع شكل خرد كرده و در روغن ریخته، همراه موادمان تفت می‌دهیم. در ظرفی ماست، سركه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط كرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌كنیم تا روغن بیاندازد.

    روی مرغ نمك می‌پاشیم سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط می‌كنیم. سپس تكه ذغالی را روی حرارت سرخ می‌كنیم،

    یك تكه فویل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یك قاشق روغن‌مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را می‌گذاریم، حرارت را خاموش می‌كنیم بعد از سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته و می‌توانیم در ظرف را برداریم.این غذا را می‌توان با نان یا برنج سرو كرد.

    مواد لازم :


    گوشت سینه‌مرغ نیم كیلو
     گشنیز و نعنا  200 گرم
     مایونز  50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
     ماست  50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
    روغن مایع دو قاشق سوپخوری
    سیر یك حبه بزرگ
    سركه دو قاشق غذاخوری
    فلفل سبز تند یك تا دو عدد
    ذغال یك تكه




    منبع : groohashpazi.blogfa.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات