• ته چین سبزی پلو ترش, نحوه پخت ته چین سبزی پلو


    طرز تهیه :

    برنج را خیس، سبزی را خرد كرده و كنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبكش كرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌كنیم. سپس به مرغ نیم‌پز كمی رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار می‌‌گذاریم،  برنج آبكش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. گوجه را هم حلقه كرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌كنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بكشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا كره داغ ریخته، برنج را درون ظرف كشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌كنیم.



    مواد لازم :


     مرغ  750 گرم
    سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یك كیلوگرم
     برنج  پنج پیمانه
    گرده غوره  نصف پیمانه
    نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم
    پیاز دو عدد
    رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
    زعفران به میزان لازم
    گوجه فرنگی یك عدد
    کرفس یك شاخه


    نكته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ كاملا مزه‌دار و ترش شود.

     

    منبع : groohashpazi.blogfa.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic