• پودینگ شکلاتی

    مواد لازم:

    2 عدد تخم مرغ تازه که به دمای محیط رسیده باشد 170 گرم شکلات تلخ (dark) بهترین کیفیت(مزه خوب پودینگ کاملا به کیفیت مواد بستگی داره) 4 قاشق غذاخوری آب 4 قاشق غذاخوری کره بی نمک 4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز کمی نمک دریای دانه ریز برای تزئین: مقداری خامه سنگین یکدست شده و توت فرنگی

    نحوه آماده سازی:

    سفیده و رزده تخم مرغ رو جدا میکنیم و در یک کاسه بزرگ سفیده رو میزنیم تا کاملا سفت بشه و خودشو بگیره(غلظتی شبیه به خامه سنگین) در ظرف دیگه شکلات، آب، شکر ، کره و کمی نمک رو مخلوط میکنیم و روی یک ظرف آب در حال جوش قرار میدیم تا شکلات و کره آب بشن و مواد خوب باهم ترکیب شن. حالا از روی حرارت کنار میاریم و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم،سفیده رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یه بافت یکسان و نرم و مخملی بدست بیاد. پودینگ رو در ظرفی یا جام یا فنجان هایی که میخوایم سرو کنیم میریزیم و برای چند ساعتی داخل یخچال میگذاریم. و در آخر روی پودینگ رو با خامی و توت فرنگی تزئین میکنیم. نوش جان

    پ.ن: اگر ازشکر قهوه ای استفاده کنید طعم بهتری خواهید داشت و باز هم توصیه اینکه شکلات کیفیت بالا استفاده کنید به خاطر استفاده از تخم مرغ خام برای کسایی که منع پزشکی دارند از سرو این دسر خودداری کنید.

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic