• املت با پارمسان

    آخر هفته است و صبحانه توی اکثر خونه ها دسته جمعی نوش جان میشه و یه صبحونه خوب میتونه این دور همیو لذت بخش تر کنه املت یه صبحانه ساده است که با چاشنی های مختلف میشه از تکراری شدنش جلوگیری کرد. پنیرهای مزه دار و سبزیجات میتونن چاشنی مناسی واسه املت باشن. مواد لازم: تخم مرغ 2عدد گوجه گیلاسی 5 عدد(گوجه معمولی یه دونه کوچک) پنیر پارمسان پیاز کوچک ترجیحا قرمز خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برگه خشک چیلی (چیلی درشت ساب)

    تخم مرغ ها رو بزنید و گوجه ها و پیاز و نمک وفلفل و کمی چیلی رو اضافه کنید و توی تابه بریزید و پخت رو اغاز کنید، کمی پنیر پارمسان اضافه کنید، نیمی از پخت که گذشت املت رو از نصف روی نصف دیگه برگردونید تا پخت کامل بشه. نوش جان پ.ن: به جای پیاز از پیازچه میتونید استفاده کنید گوجه رو میتونید کف تابه بچینید و نمک فلفل بزنید و بعد از کمی تفت بقیه مواد رو اضافه کنید دو ورق ژامبون یا بیکن سرخ کنید و کنار املت سرو کنید .

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic