• گوشت کاری کشمیری این خوراک مطبوع رو باب طبع هر سلیقه ای میشه با اضافه و کم کردن چاشنی ها سرو کرد و روشی که امروز خدمتتون ارائه میدم روشی هست که خودم استفاده میکنم و راحته و طعم خوراک عالی میشه.ممنون که با مایین مواد لازم: گوشت (سردست یا ران ،لخم ، ) یک کیلو تکه شده حدود 3سانت در 3 سانت یک پیمانه یا نیمه لیوان ماست ترجیحا سفت و مزه دار (یکمی ترش) 3 قاشق غذاخوری بادام درشت 2 قاشق غذاخوری روغن 2عدد پیاز پوست کنده و خلال شده یک دسته اسفناج تازه آب نصف لیمو یک پیمانه یا نیمه لیوان آب زعفران

    مواد سس روگان جاش(یه سس هندی که برای پخت غذا استفاده میشه) گوجه پوره شده یا رب گوجه یک قاشق غذاخوری یک دانه هل (شکسته شده) پیاز رنده شده ادویه کاری یا گرام ماسالا پاپریکا سیر و زنجفیل(دلخواه) نمک و فلفل

    روش طبخ: ماست و زعفران و بادام هارو مخلوط میکنیم و گوشت رو اضافه میکنیم و میگذاریم 2 ساعتی بمونه تو این فاصله سس رو اماده میکنیم به این صورت که پیاز درشت رنده شده رو با مقداری روغن تفت میدیم تا نرم و طلایی بشه و بعد 2 جبه سیر رنده شده و زنجفیل(2سانت) رنده شده رو اضافه میکنیم و در ادامه هل و پاپریکا و ادویه و نمک و فلفل در آخر پوره گوجه رو و حدودا 3 دقیقه حرارت میدیم . روغن رو در تابه گرم میکنیم و پیاز خلال رو تفت میدیم تا نرم بشن،گوشت و مواد مخلوط شده باهاش رو اضافه میکنیم و بعد از کمی حرارت دیدن سس رو اضافه میکنیم و در آخر آب رو تا روی مواد پوشیده بشه و میگذاریم 1 تا 1/5 ساعت بپزه. اسفناج رو در یک تابه میپزیم خدود 5 دقیقه تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم و خرد میکنیم. وقتی گوشت هاخوب پختن و سس خورد رفت آب لیمو و اسفناج رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه حرارت میدیم. نوش جان پ.ن: میشه به جای اسفناج آخر کار کمی گشنیز اضافه کرد قبل از سرو اگر از ادویه گرام ماسالا استفاده کردید هل رو از مواد سس تون حذف کنیدچون داخل ادویه گرام ماسالا هست.

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات